O noua rundă de instruiri pentru tinerii antreprenori, beneficiari ai Programelor IFAD.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD organizează în perioada iunie-decembrie 2019 cursuri de instruire gratuite pentru tinerii antreprenori, beneficiari ai Programelor IFAD.

Tematica abordată ”Diminuarea constrângerilor și identificarea oportunităților de acces la piețele de desfacere pentru producția agricolă” va fi structurată în câteva module de instruire dedicate marketingului și vânzărilor pentru următoarele produse: fructe și pomușoare, struguri pentru masă, miere și produse apicole, ovine și caprine, iar durata unui curs de instruire va fi de 1 zi.

Agenda seminarelor va include subiecte relevante pentru dobândirea noilor cunoștințele privind comercializarea produselor, dar și informații cu privire la  cerințele legale din domeniu.  Programul de instruire va fi conceput astfel încât să ofere informații practice pentru depășirea problemelor întâlnite la comercializarea produselor agricole. În plus, participanții vor interacționa direct cu reprezentanții autorităților publice în domeniu, reprezentanții rețelelor de supermarket, specialiști experimentați în marketingul produselor agricole, care vor oferi recomandări și sfaturi utile în comercializarea produselor pe piața internă și explorarea pieței externe. Programul va include studii de caz, discuții și dezbateri.

Informația este calea spre succes, iar în zilele noastre este crucial nu doar să deții informația necesară dar și să știi cum să o aplici în practică și să creezi o imagine de ansamblu care ulterior să fie aplicată în practică. Anume pentru cei care doresc să persevereze și să obțină rezultate frumoase au fost elaborate cursurile de instruire propuse de UCIP-IFAD și realizate prin intermediul A.O. “Centrul de Consultanță în Afaceri”.

Îndemnăm tinerii care doresc să participe la cursuri să apeleze compania selectată A.O. “Centrul de Consultanță în Afaceri” pentru a obține informații detaliate: Tatiana Golban, consultant, e-mail: ceedmoldova@gmail.com, tel. 022 22 10 57,   0 608 79 915, 069823236