Conferinţă internaţională: Agricultura conservativă – modalitate durabilă de gestiune și dezvoltare a agriculturii în contextul rezilienței climaterice în Republica Moldova

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) și S.R.L. „Inspiro Consulting”  Vă invită să participați la conferința internațională cu tema ” Agricultura conservativă – modalitate durabilă de gestiune și dezvoltare a agriculturii în contextul rezilienței climaterice în Republica Moldova”, ce va avea loc, în regim online, înperioada  29-30 martie 2021, cu începere la ora 10.00.

Prin intermediul programelor și proiectelor implementate și planificate spre realizare, UCIP IFAD prevede elaborarea și integrarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și stabilirea opțiunilor de atenuare a schimbărilor climatice în domeniile de asistență oferite producătorilor agricoli și autorităților publice locale. Astfel, Dumnevoastră sunteți vizați pentru participarea la eveniment pentru a cunoaște aspectele curente vizînd tematica abordată.

Conferința este organizată în cadrul activității „Elaborarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și identificarea opțiunilor de atenuare a acestora în ramurile sectorului agricol în vederea integrării în activitatea UCIP IFAD”, implementată de către S.R.L. „Inspiro Consulting” și finanțată de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD.

Rugăm să confirmați participarea sau delegarea altor persoane la adresele de e-mail: consulting.inspiro@gmail.com și andzbanca@yahoo.com .

Link-ul pentru conectare la platforma Zoom:

Localul:                       regim on-line – platforma Zoom

https://lcmagency-eu.zoom.us/j/92559023250

Meeting ID:               925 5902 3250