Seminar informativ — Rezultatele evaluării activității Școlilor de Câmp a Fermierilor

Provocări, lecții învățate și istorii de succes în domeniul aplicării tehnologii conservative de lucrare a solului

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) și S.R.L. „Inspiro Consulting” Vă asigură de înalta sa considerație și Vă invită să participați la instruirea cu tema „Rezultatele evaluării activității Școlilor de Câmp a Fermierilor: provocări, lecții învățate și istorii de succes în domeniul aplicării tehnologii conservative de lucrare a solului”, ce va avea loc, în regim online, în data de 25 martie 2021, cu începere la ora 10.00.

Prin intermediul programelor și proiectelor implementate și planificate spre realizare, UCIP IFAD prevede elaborarea și integrarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și stabilirea opțiunilor de atenuare a schimbărilor climatice în domeniile de asistență oferite producătorilor agricoli și autorităților publice locale. Astfel, Dumnevoastră sunteți vizați pentru participarea la eveniment pentru a cunoaște aspectele curente vizînd tematica abordată.

Instruirea este organizată în cadrul activității „Elaborarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și identificarea opțiunilor de atenuare a acestora în ramurile sectorului agricol în vederea integrării în activitatea UCIP IFAD”, implementată de către S.R.L. „Inspiro Consulting” și finanțată de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD).

Rugăm să confirmați participarea sau delegarea altor persoane la adresele de e-mail: consulting.inspiro@gmail.com și andzbanca@yahoo.com .

Link-ul pentru conectare la platforma Zoom:

Localul:                       regim on-line – platforma Zoom

https://lcmagency-eu.zoom.us/j/94840032347

Meeting ID:                948 4003 2347